Tendenza Design

Samen naar een online inspiratie omgeving

Services

Branding, Strategy, Webdesign

Concept

Tendenza Design is in staat elke gewenste vloer/wand én kleur te creëren en altijd in nauwe samenwerking met de klant. In hun schitterende showroom laten ze een tal aan unieke producten zien en kunnen ze op basis van een universele kleurenkaart of een monster – een klein steentje of zelfs een stuk stof – geleverd door de klant de wens van de klant vervullen.

Supertoll maakte daarom van Tendenza Design een menselijk merk met een duidelijke website. Het resultaat is een merk dat communiceert op hetzelfde niveau als de eindgebruiker. Een stijl met duidelijke lijnen, menselijke kleuren, persoonlijke taal in tekst en beeld. Een identiteit die zowel in de producten als hun uitingen de dialoog met de bezoeker aangaat.

Strategie

Elk project van Tendenza moedigt samenwerking en wellbeing op de werkvloer aan. Om deze dynamiek weer te geven ontwikkelden we voor Tendenza Design een nieuwe taal in tekst, stijl én beeld. Een taal die de dialoog opzoekt, maar ook laat zien hoe de wanden en vloeren gebruikt kunnen worden. Samen met top fotografen portretteerden we alle projecten in actie.

Daarnaast ontwikkelden we een tekst guideline die op de website en uitingen eenvoudig, maar sterk de waardes van Tendenza Design onderstreept. De foto’s in combinatie met een minimalistisch grid en subtiel kleurgebruik zorgt voor een moderne uitstraling en esthetiek die tot de verbeelding spreekt. Op de website komt alles samen.

Resultaat

Het nieuwe Tendenza Design spreekt tot de verbeelding. De nieuwe stijl is helder, duidelijk en toont de diverse mogelijkheden van hun producten. Elk product is gegrond in research om de effectiviteit en wellbeing at work te bevorderen. Op de nieuwe site is er nu volop ruimte deze research te tonen vanuit het menselijke perspectief. Van visitekaartjes tot product leaflets en van de nieuwsbrieven tot de website, de nieuwe stijl zoekt van top tot teen de dialoog op: together we create.

Het Senationale alt-futuristische platform King Forward Records

King Forward Records